Bedrijven - Bestellen

Bedrijven hebben minder tijd...

U kent het wel: "Ik heb zin in een ijsje, maar heb gn zin om zolang te moeten wachten" of "We willen wel een ijsje maar de baas vindt dat dat niet zolang kan duren, Time is Money, tenslotte" 

Veel gehoorde kreten van medewerkers en werkgevers. En terecht. Roma probeert hier zoveel mogelijk op in te springen en biedt de ondernemer de mogelijkheid om onze producten online te bestellen. De bestelling staat dan klaar, zodat n van de medewerkers ze alleen nog maar hoeft op te halen. Dat bespaart een hoop tijd, en biedt u toch de mogelijkheid om uw gewaardeerde medewerkers te trakteren op een lekker ijsje.

 
Bestellen  

Het is voor bedrijven mogelijk om ,van dinsdag tot en met vrijdag, hun bestelling vr 12.00 uur door te faxen naar het nummer:

030-2436767

Het is voor bedrijven mogelijk om ,van dinsdag tot en met vrijdag, hun bestelling tot 14.00 uur door te bellen naar het nummer:

030-2441648

onder vermelding van:    

  • Volledige firma naam, contactpersoon;

  • De gewenste afhaaltijd  (na 14.15 uur);

  • en natuurlijk de bestelling, voorzien van een naam of nummer van de persoon voor wie de ijsbeker is bestemd.

Of gebruik te maken van onze nieuwe online service bestellen via internet, klaar op het tijdstip dat u wenst, u hoeft nu niet meer te bellen of te faxen maar kan direct bestellen, en dit scheelt een hoop 'tijd van de baas'.