Algemeen - Nieuws

 

 

 

Zoīn lekker ijsje vind je niet vaak. Het wordt dan ook op ambachtelijke wijze en met veel liefde en passie van de beste natuurlijke ingrediŽnten gemaakt. Dagelijks vers en zonder conserveringsmiddelen.

Onze klanten weten dat te waarderen en genieten er van. Ze komen naar onze ijssalon om ervan te smullen of nemen het in bakjes of coupes mee naar huis.

Goed om te weten is dat we ook ijs voor diabetici en voor mensen met een lactose- of glutenallergie verkopen.

 


 

 

 

Via onze hyves pagina wordt u nog sneller op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, noviteiten en aanbieden van ijssalon Roma. Meepraten met andere klanten of suggesties plaatsen gaat nu nog gemakkelijker.

Hyves is de nieuwste vorm van forum. Snel en direct contact met de makers van het 'ijs van Zuilen'.

Kijk gelijk op hyves en wordt vrienden met IJssalon Roma.


Naast de altijd voor iedereen bekende smaken, zoals vanille, chocolade, aardbeien of stracciatella, vind je in onze vitrines ook altijd een aantal onbekende en op het seizoen afgestemde smaken zoals drop, mint, en speculaasijs. Kortom, voor elk wat wils!

Kies hier de dag en u kunt daar de smaken vinden die we die dag verkopen. Wij hebben tenslotte iedere dag een ander assortiment. Een aantal smaken zal niet de gehele dag zijn te verkrijgen.